Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم باوی، ملی پوش اسبق ایران و همینطور بازیکن آبادانی باشگاه های شاهین و پرسپولیس در دهه 60، در گفتگوی تلفنی با همکار ما مهدی حدادپور تیم منتخب و برترین های قرن خود را معرفی کرد

کریم باوی را خیلی ها بهترین سرزن دهه 60 فوتبال ملی ایران می دانند. بازیکنی مثل همایون بهزادی و غلامحسین مظلومی از نسل قبل تر، غلامرضا فتح آبادی و صمد مرفاوی از همدوره ای هایش و علی دایی از نسل بعد خود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریم باوی چند سال پیراهن تیم ملی را به تن کرد و همینطور سابقه حضور در باشگاه های شاهین و پرسپولیس را دارد. او با تیم ملی در بازی های آسیایی 1986، جام ملت های آسیا در سال 1988 و مقدماتی جام جهانی 1990 حضور داشت و برای تیم ملی گلهای سرنوشت سازی به کره جنوبی، قطر، تایلند، سوریه و ... زد.

به گزارش طرفداری کریم باوی در گفتگوی تلفنی با مهدی حدادپور تیم منتخب قرن خود را به شرح زیر انتخاب کرد.

دروازه بان:

عابدزاده بسیار خوب بود اما از نگاه من ناصر حجازی بهترین است.

مدافعان میانی:

محمد پنجعلی و نادر محمدخانی بهترین بودند. البته این دو کنار هم در دفاع میانی بازی نکردند اما هریک در زمان حضورشان بسیار شایسته بودند.

مدافعان راست و چپ:

جواد زرینچه و مجتبی محرمی، این دو از بهترین های تاریخ فوتبال ایران هستند. همدوره بودیم و لیاقت و توانایی این 2 را بسیار خوب می شناسم. زرینچه در رفت و برگشت ها، ارسال و سرعت بسیار عالی بود. مجتبی محرمی هم که نظیر نداشت.

می خواهم در این بخش از دو بازیکن دیگر هم یاد کنم که واقعا شایسته بودند. محمد آینه چی و آندرانیک اسکندریان.

هافبک دفاعی و هافبک نفوذی:

دو مرد شایسته که هر دو را دوست داشته و دارم، کریم باقری و سیروس قایقران را انتخاب می کنم. بهشان اعتقاد کامل دارم.

هافبک راست و هافبک چپ:

در سمت راست نام مجید نامجومطلق و سمت چپ نام علی کریمی را بنویسید. هر دو هافبک کناری های عالی بودند. فوق العاده تکنیکی بازی می کردند. هر کدام شان به تنهایی می توانستند نتیجه بازی را برای یک تیم تغییر دهند، اصلا به تنهایی یک تیم بودند. در این خط سیدمهدی ابطحی و مهدی مهدوی کیا هم جزو بهترین های بودند.

مهاجمان:

علی دایی یک مهاجم بی نظیر بود. ناصر محمدخانی هم از نفرات شایسته و خاطره ساز فوتبال ایران است. اینجا باید از فرشاد پیوس هم یاد کنیم.

پس از آنکه ترکیب 11 نفره تیم منتخب قرن کامل شد، کریم باوی به ترتیب از علی دایی، علی کریمی و مجتبی محرمی به عنوان سه بازیکن برتر قرن یاد کرد.

او همچنین بعد از معرفی پرویز دهداری و برانکو ایوانکوویچ در بخش مربیان قرن گفت:

پرویز دهداری بزرگترین مرد تاریخ فوتبال ایران است.

در بخش داور کریم باوی از منوچهر نظری نام برد. با این حساب برای اولین بار نام منوچهر نظری وارد لیست برترین ها شد. پرسپولیس دهه 60 نیز انتخاب پیشکسوت فوتبال ایران در بخش بهترین تیم قرن بود. نام های غلامرضا تختی، محمود نامجو و سهراب مرادی در بخش بهترین ورزشکاران قرن تکمیل کننده فرم نظرخواهی کریم باوی بود.

اخبار داغ 

رونمایی از همسر زیبای احسان علیخانی ! / خودش در اینستاگرام پست گذاشت! + عکس اسناد باور نکردنی | فدراسیون فوتبال قرارداد VAR را با شرکت یک دلاری بست! کارشناس عربستانی: پیش بینی نتیجه بازی امشب؟ با 5 گل پرسپولیس را می بریم! محمدرضا گرایی: فن های محمدعلی باعث شده فعلا کشتی را از المپیک حذف نکنند! بارسلونا تمایلی برای بازگرداندن دنی آلوز ندارد اتومبیل لوچانو اسپالتی در شهر ناپل به سرقت رفته است

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوتبال ایران کریم باوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ستاره سیتی بازیکن سال فوتبال انگلیس شد
  • فیل فودن بهترین بازیکن فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر انگلیس از نگاه انجمن فوتبال‌نویسان
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • دو ستاره لژیونر در ایران: جنس پائز جور تر از همیشه
  • جلالی - آلوز: یک جنگ بدون برنده
  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!
  • غرفه کرمان جزء برترین‌های نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • کریمی: منتظر صحبت ما هستند تا محروم کنند!